Colloseo och spanska trappan

Sovmorgon till åtta och därefter ett svettigt pass på gymmet - så började denna morgon! Grahamsbulle med ägg och tomat och färsk frukt till frukost med en avslutande nutella-crossaint.

Sedan började vår heldag i den antika delen av Rom. Colloseum var mäktigt och imponerande! Solen gassade och värmde mig rakt igenom själen. Det är skönt med semester! Vid fem åt vi "lunch" som bestod av räkpasta med zucchini och bröd att doppa i olivolja. Till efterrätt blev det nöt-chokladglass och citronsorbet! Godaste chokladen någonsin!

Efter en tripp till hotellet stack vi till spanska trappan genom att ta metron. Kollektivtrafiken är väl utbyggd och väldigt enkel att använda! I skymningen var trapporna extra fina, vi gick upp för de alla 124 st!

På kvällen åt jag en varm macka och så testade jag canneloni, den levde dock inte upp till mina förväntningar. Vid halv tolv var vi tillbaka på hotellet. Nu ligger jag i sängen och ska strax sova, ska ju upp vid 6 imorgon! Synd bara att mina fötter verkligen skulle behöva lite massage nu....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback