Minnen av en sommarbris


Gotland är den bästa ön i hela världen - för jag har varit där med dig!

Grå


Jag vet inte vad det beror på. Jag har en molande känsla i magen som är lite jobbig. Beror det på att jag inte har full koll på honungsarbetet eller beror det på att jag seriöst överväger att skippa en träning för att få bättre koll? Det är nog den sista, för ingen annan skulle göra det. Klart jag ska träna. Dah.

Update:
Två av mina jobbigaste träningspass någonsin - på samma dag! Älskar att svettas!

Monday luxury


Vilken lyxfrukost en måndag! Nu ska jag bara diska och sen väntar ett svettigt träningspass på gymmet!

Flitig


Vad bra den här söndagen blev! Åtta timmar till mitt paper om barns förförståelse avslutades med räkor och vitlöksbröd med favoritpepsi. Nu ska jag spela dator tills ögonen blöder och sova tills jag vaknar för jag har nästan höstlov!

Paper


Två tredjedelar kvar. I will make it.
The hard part is over. I have begun.

Eat pray love


Vilken långsam dag det är idag! Film, tvätt, passionsfrukt. Det är vad jag har gjort. Innan idag fick jag en helt underbar känsla som jag inte har känt på ett bra tag. Jag fick en elektrisk puls genom kroppen, hjärtat slog snabbare och jag blev så glad och lycklig. Det var min mobil som plingade till.

Leaf


Det är söndag och det börjar bli dags att bli klar med ytterligare ett arbete. En gråmulen dag som är perfekt för tacos och tvätt. I ♥ U

Toe coldness


Ibland blir jag rädd för vad hjärnan kokar ihop.
Ibland inser jag att jag aldrig blir riktigt nöjd.
Ibland tror jag att det kommer göra mig riktigt ledsen.
Ibland skriver jag bara strunt.

Apple


Om jag kanske skulle? Kontant eller abonnemang?

Lovley


VFU-rapporten är klar och jag är kär.

Try


Jag har inte bestämt mig för något men jag ska testa en sak och se om det fungerar. Vem vet vad som kommer hända? Inte ens jag. Är väldigt pepp inför karaten idag och imorgon. Lite plugg ikväll och sen gör jag en tidig natt. Måste bättra på min skönhetssömn. Orange är verkligen en jättefin färg. Dock inte färgen jag ska ha på min nyårsklänning. I only wear black dresses.

Höstmys


Regn, blåsigt och lite ruskigt. Det kommer bli en riktigt bra dag idag. Har med mig varm choklad i väskan och jag har lovat mig själv en karlspaderbulle till den på biblioteket. Träning och wook ikväll. Hur kunde det bli en så bra dag?

Tears are gonna fall


We could have had it all
You're gonna wish you never had met me
See how I'll leave with every piece of you
Don't underestimate the things that I will do
You had my heart inside of your hand
-
Adele

Hon är smörjmedlet i mina högtalare.

Silence


Ett G är ett bra resultat på en tenta. Faktiskt.
Min blomma gick att rädda. Den lever, frodas och växer.
Strax ska jag börja på min VFU-rapport och om en stund ska jag laga min lasange.
Det är faktiskt skönt att vara hemma.

From fall with love


Idag är det bara två månader kvar! Om ni bara visste hur julpepp jag är. Jag längtar så in i bomben efter doften av lussekatter, pepparkakor, clementiner och chokladtryffel. Jullåtarna som aldrig blir dåliga och julpysslet och granen och alla julklappar jag ska ge bort. Ge mig trettio grader kallt och tomtar överallt! Snälla snön, kom nångång så jag kan använda mina termobyxor och min termos med varm choklad i pulkabacken. Jag ska njuta redan nu. Det kommer bli den längsta julen någonsin!

Autumn


Det har varit två intensiva och väldigt bloggfria veckor. Ibland har jag haft det väldigt roligt, andra gånger har varit väldigt svåra. Stora beslut som rör sig i mitt huvud, men nu har jag valt och det är skönt. Nu väntar en hel vecka med fingrarna på tangenterna. Många arbeten ska skrivas med de här stackars fingrarna. Om en stund är det träning och efter det är det sängen som gäller. Imorgon väntar verkligheten så jag njuter sålänge det här varar!


Regn


Även om det regnar som spö i backen är jag väldigt glad. Min huvudvärk försvann i natt och har inte letat sig tillbaka, kan bero på min härliga joggingrunda i går. Nu ska jag dra hem efter en förvånansvärt bra dag på min praktik! Ska till och med köpa ett litet choklad och festa till läsningen lite!

Shower


Grytan var fantastisk med trevligt sällskap med mamma. Nu väntar duschen och ett trevligt telefonsamtal. Senare blir det kudden. Vad jag längtar!

Kallt


Det var längesen jag frös så mycket. Jag frös när jag åkte och jag frös påvägen hem. Varför ska detta regn vara så kallt? Ge mig lite lagom ljummet regn. Min första dag på praktiken är slut. Det var nog den pumpande huvudvärken som drog ner dagen i ett grått moln med arga miner men ändå, en del skratt. Det är inte roligt att sluta tre och vara hemma fem. Men nu väntar min porterstek och förhoppningsvis en karateträning om jag lyckas få till lite värme i kroppen!

Lumma


Nu börjar kvällen närma sig nio. Inte en bulle blev bakad, däremot en hel burk med hemmagjord hallonsylt. Lite disk och en fråga ska hittas med svar. Därefter bär det av till drömmarnas värld. För i natt ska jag drömma som jag aldrig gjort förr.

Walk


Fyra trattkantareller och ett leende fick jag med mig ifrån dagens vandring. Det är så härligt att vara ute i naturen! Snart är det dags för bullbakning, städning och vfu-planerande.

Glory


Fröjden med att gå upp en timme tidigare en söndagsmorgon är att man hinner möta solen i backen när mitt te svalnar av går bara beskriva med en bild.

Need


Det är så mycket jag behöver! Ett bra regnställ, ett par utebyxor, ett par vandringskängor, ett par termobyxor och ett par stövlar. Varför kan inte min samling bara finnas i mitt hem nu utan att jag behöver lägga ner en massa pengar? Nu ska jag börja dra mig till sängen och få en lång natts sömn innan det är dags för en långvandring imorgon med strövarna!

Happy


Det är alltid bra med egopeppbilder.
Jag har det faktiskt trevligt med mig själv som sällskap. När jag vaknade upp ur min utmattningssömn innan så kände jag mig så ensam och övergiven men nu har jag det riktigt mysigt! Hade jag varit en sim hade jag haft fullt på varje mätare!

Kumite


En mycket bra tävling idag. Roligt både på mattan och utanför. Nu känns det sådär rätt.
Jag gjorde rätt val. Jag behövde bara tänka efter först.

Lugnet


Lugnet har spidit sig i kroppen, det är ju faktiskt fredagkväll! Men nu är det dags att dra sig tillbaka till sängen och peppa inför imorgon!

Missin'


Kan inte du bara vara här hos mig så vi kan vara sådär som bara vi kan vara?
Tror det är dags för mig att gå ut en liten runda och få lite friskluft med min kamera. Det känns så konstigt att vara tom i huvudet. Ingen tenta som gnager och vfun känns som om jag har koll, vad finns det att oroa sig över? Kanske all entropi i lägenheten?

Friday


Tack för det är helg och jag sitter i soffan med en rad marabou sensation och funderar på att börja vfu-planera. Tentamen gick hur bra som helst, betydligt enklare än vad jag förväntade mig. Förutom allt det här har jag testat på iransk falafel och varit nere i asiataffären och handlat råa tigerräkor och en viss sorts peppar som bara de har.

Gourmet


Jag vet, egentligen borde jag plugga inför tentamen istället för att blogga. Innan tittade jag runt på lite olika tidningar jag skulle vilja ha. Gourmet har hamnat högst upp.

Tentamen