Nyhet


Här uppe ser ni min saffranssnurra och mina tryfflar. Fint ska det vara med eftermiddagsfika efter en hård arbetsdag. Nu ska jag stilla mitt dåliga samvete med en romananalys. Gör jag klart den idag, kanske jag slipper göa den imorgon? Jag behöver en röd tråd, nu är den lite orange. Vad det blåste igår, blåste ju nästan iväg där en stund^^

Storm


Det var inte såhär jag ville ha det. Jag vill ha snö istället för regn och blåst. Det stormar och jag är deprimerad. Mina planer har förstörts och det blev inte som jag tänkt. Nu ska jag låta mig storma lite till innan jag fixar en trevlig kväll, med sällskap och goda kakor.

Hur kunde jag låta henne försvinna?


Go'natt


Jag saknar dig! Nu går jag och yxan och lägger oss, skola imorgon! Och jag är så lycklig! Det går bra nu :)

Jeans damm


En chilli con carne står och puttrar på spisen och sprider en ljuvlig väldoft genom lägenheten. Tur julgardinerna inte åker upp förrän ikväll, vill ju inte ha väldoft i dem. Snart kommer min hårt arbetande pojkvän hem och sen ska jag iväg och träna karate! Det verkar lite som om min romananalys inte vill bli klar idag heller..

Grått


Ibland lyckas man knäppa ett perfekt löv med perfekt skärpa!
Idag har jag inte gjort många knop. Jag har solat, promenerat och tränat lilo i lite lydnad. Nu sitter jag här efter en sen lunch och ska börja göra klart romananalysen. Deadline: Ikväll. Hehe.
Jag gillar inte den rivande känslan i halsen på morgonen. Orkar inte bli sjuk, jag måste träna!

Lazy


Vad är en lat läsdagsonsdag om inte lyxfrukost klockan elva?

Tisdagen


Idag är det tisdagen som känns som måndag. Igår jobbade jag två timmar och fyrtio minuter på posten. Det gick som på räls och det var helt underbart. Jag älskar att jobba, varenda fiber i kroppen skriker efter att få jobba och få lön. Men jag måste säga att jag älskar skolan också. Nu håller jag på med en romananalys istället för att gå två timmar i skolan. Ikväll blir det hemmagjord glass med älskling!

Ps. Posten ringde nyss, dom undrade om jag kunde jobba på torsdag. Fatta hur nära det var att jag skolkade ifrån skolan för att få lov att jobba. Men det blir kvällen istället. Nu börjar räkmackan glida igen! Ds.

Julklappsshopping!


Nu är jag, mamma och mormor påväg till det berömda Hyllinge och det ännu mer berömda Väla! När denna dag är slut ska jag bannemej inte ha många julklappar kvar att köpa!

Lycklig!


Nu är jag inne på mitt femte glas vatten! Lider av svår matkoma efter en härlig grillkväll i ugnen med revben, coleslaw, chutney och vitlöksbröd! Innan jag hamnade här framför datorn med magen i vädret så har jag haft världens bästa dag! Den började redan igår faktiskt. Igår var jag på ost- och vinkväll vilket var underbart gott! Goda ostar och ännu finare viner! Därefter vaknade jag upp tillsammans med den underbaraste människan i hela världen! Vi har haft en mysig dag på stan med supergod fika och lökringar och nya örhängen och en del julklappar! Men inte nog med det! Här uppe ser ni den bästa överraskningen någonsin! Älskar dig!

Dagen efter


Det var så bra igår! Filmen, maten, sällskapet! Jag kände något igår som jag aldrig kännt förut, och den känslan är fortfarande kvar. Den värmer mig från insidan och får mig att må bra. Kroppen mår inte lika bra. Har jätteont i magen och ligger nerbäddad i soffan under min favoritfilt och kan inte äta. Men en romananalys ska jag allt få fram!

Grenar


En tisdag förmiddag och jag sitter fortfarande i strumplästen och håller på att klä på mig. Nu ska jag bege mig till gymmet, bli svettig och brun och sen får vi se vad dagen har att erbjuda förutom läsning, romananalys och en fika på stan med en trevlig vän!

Red


Hemma efter julmysplanering och nu väntar fisken på mig. Därefter blir det en härlig pluggkväll med mig själv som enda sällskap. Saknar att ha Lilo som tassar omkring och myser upp sig i soffan på sin favoritkudde. Nästa vecka är det dags för första delen av Breaking dawn! Fatta vad jag längtar!

Lilolove!


Du är den underbaraste jag vet!

Frostis


Vilket härligt frostbitet vinterlandskap som mötte mig och Lilo imorse. Nu ligger hon och sover och jag håller på att söndagstvättar. Kanske skulle jag slå på stort och söndagsdiska också?

Frost


Morgonfrostens obarmhärtiga kyla lamslog mina knän.
Jackan blev aldrig nog så varm.
Kylan stannade kvar en vinter till.
Men frös den det varma för gott?

Nu ska jag ut i kylan och rasta min finaste vän. Därefter väntar en trevlig kväll med Teleman. Han ligger nog och värmer sängen med sin hårda rygg och bara väntar. Han väntar på att bli läst. Läst av mig.


Tonight I feel blue.


Fem kexchoklad senare.
Idag har jag gjort världens fynd! Jag lovar att imorgon, i solljuset, ska jag fota den så att alla ska få sen den! Den gjorde mig genuint lycklig. Alla historier den har burit och alla platser den har varit på, får mig att rysa inombords av lycka! En riktigt fin trasis fick också följa med ifrån mormors vind idag. Den tillsammans med julkort från 10-talet. Vi snackar 1900-tal, när julkorten var originella.

Roses


Jag övertänkte nyss och gör det nog fortfarande. Det gjorde ont utan egentlig anledning. Är det för jag inte vet?

Words


Läste om egoboost precis. Ibland har du så rätt blondinbella! Längtar så jag blir varm i kroppen efter imorgon och då menar jag inte bara romananalysen av Huckleberry Finn utan att få ha en mysig pepparbiffsdag med dig!

Svenska


Nu håller jag på för fullt att packa Kånken med diverse skolsaker som krävs för en lyckad start på en ny kurs! Pennor i fina färger, handkräm, läslogg, Huckleberry Finn, tacocrêpar och något lyxigt ;)

Sällskap


Då kom josse.. Rom nästa.

Game


Det var en trevlig kväll i fredags. Trevligt sällskap och god äppelsmulpaj som jag bara fixade ihop på fem minuter som en annan hemmafru. Idag är det tvätt- och latdag. Ny ska jag börja mixtra med CS3!