Lördag

Kul dag idag! Lovar bilder lite senare eller imorgon bitti!


Ett ljus i mörkret.

Läste nyss ett en sak som fick mig att känna mig bättre. Nästa inlämning är inte förrän den 2e maj. Tack himlen!
Därför bjuder jag på världens sötaste bild!

Oj.

Vilken svacka jag är nere i nu. Bölar ju för ingenting och är knappt kontaktbar. Det gör ont i magen och i hjärtat och min mage har för tillfället slutat fungera. Men det blir väl alltid bättre och allting löser sig?


Ont.

Mitt första U kom idag. Gråter och har så ont i magen. Jag har aldrig blivit underkänd. Aldrig! Men nu ska jag komplettera mitt jävla skitarbete. Jag orkar ju för fan inte. Jag vill inte. Jag VILL INTE!!!


Strövarmorgon.


Här har vi gubbarna på rad. Jag blir genuint lycklig av att vara ute i naturen med barnen och min medledare.

Lördagsmys!


Matilda har fyllt år, därför firades hennes tjugoförsta födelsedag med fantastisk mat i trevligt sällskap!


Väldigt gott!


Salamirisotto



En härlig kväll med många vuxenpoäng.

Lördagsnatt.

Vad botar min feteångest bättre än "Pretty woman"? Det känns som om det rasar ihop inom mig när jag är ensam. När det är ljust och bland mäniskor är det bättre men nu är det jobbigt. Saknar Lilo!

Men vilken kväll jag har haft! Imorgon kommer bilder :)

Fredagsmys.


Räkcoktail!


Musselpasta!


En ljuvligt krämig mangopannacotta!

En lugn fredag.


Tog mig lite sovmorgon, städade och diskade. Därefter cyklade jag en liten runda till netto och köpte såna här^^
Jag ska då inte bli utan kyssar ikväll ;)

Förövrigt kan jag berätta att jag sprang gröna slingan idag. 7,2 km! Jag vet, jag är grym! Ikväll blir det en härlig trerätters på tu man hand med mig själv tillsammans med "Pretty woman" och "Have you heard about the morgans?". Hörs!

Världens bästa mormor!


Den 19e april fyllde min mormor år! Igår så käkade vi 6 sorters kakor och tårta. Hon fick en kamera^^



Kostregistrering.

Dags att bli positiv. Hej motivation!


Gotye.

Now and then I think of all the times you screwed me over
But had me believing it was always something that I'd done
And I don't wanna live that way
Reading into every word you say
You said that you could let it go
And I wouldn't catch you hung up on somebody that you used to know...




Cirkus Olympia in town


Den 16e april gick jag och min granne på cirkus! Jag hade med mig varm choklad, chokladbollar och ett glatt humör. Jag blev hänförd och skärrad och jag skrattade. En lyckad kväll i gott sällskap! Tillsammans med J & E så åt jag sockervadd och hade det trevligt. Kameler, åsnor, hästar, hönor, hundar, gäss....


Haha, kul att mina tänder ser ovanligt gula ut! (Japp, ett falskt leende).


Måste bara bjuda på den här bilden^^ Skrattar högt varje gång jag ser den!



Den här fluffätande bruden gick jag med!

En bra fredag.


En god lasange, en god sallad, ett gott vin, ett gott sällskap ocn en supergod kladdekaka!

Deklaration

Då har man deklarerat för andra gången i livet. Den här gången slapp jag restskatt! Annat som jag har hunnit med på en kvart är: betalat räkningar, sökt kurser till HT 2012, lånat om en bok, blivit godkänd på min förra hemtenta och lite kemilabbar och slurpat i mig lite multi!


Grannsämja


Idag fick jag de här fina blommorna av en väldigt snäll granne. Varje dag är en ny dag där man kan bestämma sig. Från och med idag vill jag leva i nuet och njuta här och nu. Därför ska jag strax hälla upp ett glas multi, titta på ett svensson svensson avsnitt och ikväll blir det lasange med mina vänner!

Kladdigt värre^^


Skeden och den fina burken fanns i paketet jag hämtade ut häromdagen. Den invigdes med en extra kladdig och chokladig kladdkaka! Godaste ever!

Lövbiff


Igår efter en rolig dag i skolan och en hård dag på jobbet så fick jag mig världens överraskning! En härligt doftande lövbiff stod och väntade på mig på köksbordet! Love you!

Onsdag

En dag mitt i veckan.
Håller på och skriver ner allt jag äter. Det är en obligatorisk kostregistrering alla på HK ska göra. Förstår mig inte på människor som gör det varje dag, det ger ju en ångest!

Idag ska jag fortsätta på den där uppsatsen och så ska jag träna lite.

En ny dag.

Idag är det tisdag. En ny dag på en ny skolvecka. Givetvis tog jag mig en dags extra lov och har inte gjort särskilt mycket idag. Jo, jag har städat hela lägenheten, plattat till biffar och nu ska jag iväg och träna. Inatt känner jag på mig att det är dags. Den där uppsatsen ska bli skriven! Insåg att jag har hemtenta nästa onsdag. Hehe, dags att börja läsa?!

Har ett litet paket som ska hämtas ut på posten idag, kanske jag visar sen? ;)

Last day


I söndags var sista dagen jag passade mina systerbarn. Sorgligt men mycket roligt! Vi jagade ankor, tittade på film, lekte och åt god mat! En okladdig kladdkaka slank också ner! Det har varit en jättehärlig helg med mycket skratt och många roliga lekar och konversationer! Längtar till helgen när jag får träffa dom allihop igen!

Ont.

Det är svårt att sova nu. Det gör ont att inte veta.

Myslördag!


Nu ligger jag och Safira och tittar på Barbies tummelisa. Snart ska vi fortsätta läsa barnen i bullerbyn och bara mysa!


En annan som har varit väldigt mysig idag är faktiskt den här hunden! Hon kom självmant upp i knät och ville bli klappat! Normalt till och med! Hon hoppade till och med ner i väskan och ville följa med mig hem! (Kan bero på att smilla bor hos mamma och kelly tyccker inte om barn :P )


Jag önskar alla en god natt och en underbar påskafton! Speciellt till en liten tjej och en liten kille på andra sidan jorden! Saknar er till tusen!

Jimmie 30 år!


Fläskfilé, potatis och sås gick hem! Kladdkakan till efterrrät var helt underbar! Kladdig och mumsig! 


Kalasfin kalaspingla!


Här ser vi gubben! Han blev väldigt glad över flaskan^^

Påskafton!


Efter en mysfrukost så åkte vi hem till mormor och åt god mat! Vi hittade påskägg som haren hade varit och värpt!


Smilla gungar!


och det gör dom här med :)

Fredagsmys!


Bästa påskgodiset någonsin! Tack påskharen :)


Här har vi oss alla tre! Redo för godis, barnen i bullerbyn och en massa mys!

Påskmiddag

 
Vilken rolig dag det har varit! Jag och barnen har hunnit med en hel del! Vi har ätit frukost, handlat smör, hälsat på mormor och ätit lunch, sen har vi badat med Louise och sen åt vi påskmiddag hos gammelmormor och gammelmorfar! Tänk om dagarna kunde vara längre när vi har så roligt!

Vår/sommar


Tänk om min önskan kunde bli sann? Dessa fem nya favoriter ståendes i min fönsterbräda!

Bild av en bild.


Den här bilden betyder mycket för mig. Innan idag så sprang jag på löpbandet på gymmet. Jag gav mig fan på att jag skulle klara det. Jag kan om jag vill!

Glad påsk!


Lycklig är något som jag har varit idag. En heldag med mina systerdöttrar och min kusin. Vi har klätt ut oss till påskkärringar, gjort en morotsflöjt, druckit oboy, klättrat i träd, tittat på trassel, handlat och promenerat.

Happy skärtorsdag!


Vilken morgon! Önskar jag kunde berätta att den började hälsosamt men nej. Jag har ätit påskgodis till frukost och nu så mår jag lite illa. När det illamåendet har lagt sig så ska jag fortsätta skriva på ett arbete och sen bär det av ner till gymmet och sen ska jag träffa mina systerdöttrar! :D

Kärleken


Igår när jag jobbade på posten så kom där ett litet paket till mig. Tänk att en klänning kan göra mig så lycklig?!

Laxpasta


Igår hade jag en intressant påskjakt tillsammans med mina strövarbarn och på kvällen slängde jag ihop en laxpasta med räkor. Enkelt och väldigt gott. För att få till lite extra grönsaker så sliceade jag till en grönsaksblandning!

Sovmorgon


Idag har jag helsatsat på frukost på sängen efter lite skön sovmorgon. Nya numret av Allt om mat fick också följa med i frukostmyset.

Asiatiskt

Igår tränade jag första gången på jättelänge. Det var hur skönt som helst! Det är skönt med "påsklov" även om jag har ett litet arbete kvar att skriva. Dock ska jag jobba lite idag så då kombinerar jag pengatjänande tillsammans med motion!

Här ser ni min mycket goda asiatiska spett med nudlar och lite wokade grönsaker!

Eftertanke

Jag är inne i en stressig period nu men har lämnat det värsta bakom mig. Ljuset har börjat skymta tunneln av plugg och annat. Den här veckan är det påsk och det är skönt. Det är tid för vila och reflektion. Istället för att låta en sak gå ut över resten av livet är det bättre att göra något åt det. Nästa termin kommer bli bättre. Jag kommer vara utvilad efter ett sommarlov som jag faktiskt ska ha och inte jobba så mycket på samt att jag bara ska läsa 150 %. Ska skicka in ansökan imorgon om vilka kurser jag ska gå. Ett tag funderade jag att läsa en bildkurs och en historiakurs med men det får bli en annan termin.

Imorgon ska jag börja skriva på lite olika lärandeteorier och att jag ska fixa lite med strövarna. Men mest ser jag nåstan fram emot att jag ska träna! Första gången på flera år känns det som. Det har varit en konstig dag idag. Det har snöat, haglat, varit solsken och det har varit kallt. Väldigt mystiskt aprilväder!

Kvällspromenad


Jag och S promenerade innan ikväll. Hon är den bästa frågeställaren ever. Vi träffade på en svettig J som tränat med sina köttsår!

Vad som annars har hänt idag var att jag har haft en muntlig examination som blev godkänd. Jag har veckohandlat och jag har storstädat. Eller snarare stordiskat. Inget roligt att göra på en måndag när det finns andra saker som behöver göras!

Ett stort grattis till älsklingen som klarade sitt prov idag^^

Räkomelett!


En grymt god ägghistoria! All kärlek till ekologiska ägg!

Lördag.


I lördags träffade jag den här prinsen som har kommit hem! Det bjöds på fika, presenter och en hel del god mat!

30/3 Årets första grillning!


En fredagskväll ute i mörkret efter att jag jobbat och räddat mitt betyg så cyklade jag hem till mamma och grillade både honungsmarinerad karré och ryggbiff! I like barbeque!

Drömmar & cirkus


Ett tydligt vårtecken är att vitsipporna ahr börjat titta fram. De trivs riktigt bra i min fina skål!


En fin historia ligger bakom dessa biljetter. Jag älskar att ha bra grannar!

Paus.


Jag lovade innan att uppdatera om vad som har hänt i mitt liv medan jag har haft det superstressigt! Men även om det är stressigt är det viktigt att hitta lyx i vardagen så därför bjöd jag mig själv på fika mitt i allt plugg!

Time for Zzzz


Efter ett intensivt pluggande sen klockan 13.00 är det dags att sova! Mitt hem ser ut som värsta krigszonen och jag har fått höra att jag ser sliten ut^^ Fatta vad jag längtar tills imorgon eftermiddag!

Det är mycket nu.

När imorgon är avklarat så lovat jag en saftig uppdatering, och det är inget aprilskämt!